Gyorshírek

Bejelentkezés

Intenzív 3 Napos siklóernyő Tanfolyam

A tanfolyam két nagy részből áll, elméleti és gyakorlati oktatásból. 
Az intenzív tanfolyamon időjárás függvényében tartunk elméleti oktatást a helyszínen. Találkozás péntek,szombat és vasárnap reggel 9-kor (II. ker. Arad-Kővári sarka, vagy előre egyeztetett helyszín). A tanfolyam elméleti részében felkészült oktatók tartanak előadást, illetve van egy kötelezően elsajátítandó tananyag (tankönyv). A tanfolyam gyakorlati szakaszában képzett oktatók készítenek fel az egyszerűtől egészen a legbonyolultabb helyzetek megoldásáig. Iskolánk az egyik legbiztonságosabb módszerrel, URH-s irányítással oktat a hazai legjobb pilóták jelenlétében.


Az OKLEVÉL megszerzése után lehetőséget adunk arra, hogy oktatóink szárnyai alatt tovább fejlődj. Minden évben rendszeresen szervezünk külföldi túrákat, melyek keretében elsajátíthatod a távrepülés fortélyait, vagy esetleg Monte Carlo gyönyörű tengerpartja felett biztonsági tréningen vehetsz részt.
Ez kitűnő módja annak, hogy új dolgokat próbálhass ki, maximális biztonság mellett, miközben egyre tapasztaltabb siklóernyős válik belőled.

Mit tartalmaz a tanfolyam ára?

A tanfolyam  ára 2014-ben HÉTKÖZNAP 36.000- Ft Hétvége 45.000Ft melyből csoportoknak egyedi kedvezményeket tudunk adni.
Az elméleti oktatásokat, az elméleti tananyagot(letölthető tankönyv), a gyakorlati oktatást és a tanfolyam idejére a teljes felszerelést(URH készüléket is) mi biztosítjuk.
A tanfolyam végén oklevelet, mely lehetőséget nyújt az intenzív alapfokú tanfolyam elkezdésére.

Siklóernyő tanfolyam menete!

Elmélet: Minden gyakorlati oktatási napon időjárás függvényében tartjuk.(össz. 1 nap)
Gyakorlat: Péntek-Szombat-Vasárnap reggel pontban 9-től (II. ker. Arad-Kővári sarka, vagy előre egyeztetett helyszín)időjárástól függően 13-17-ig Budai hegyeken-dombokon tartjuk.(össz. 2 nap)
Oklevelek: Díjkiosztó Vasárnap délután 16.30-tól.

Kiknek ajánljuk?

Mindenkinek aki kíváncsi a legszabadabb, és egyben a legegyszerűbb repülési formára.

Aki a sportban járatos, szereti a kihívásokat, kalandot és izgalmakat.

Időjárás:

Minőség:
Mivel a siklóernyőzés erősen időjárás-függő, ezért kalkuláltunk egy harmadik, "tartalék" nappal. Ha a kitűzött dátumon mindhárom napon jó idő van, természetesen mindhárom napon tartunk gyakorlati képzést és tanulhattok, gyakorolhattok és az elméleti oktatásokat napközben tartjuk.Ha egy nap roszz idő van akkor azt töltjük az elméleti okítással.

Nagyon fontos, hogy az első napon kezdünk!Ha kevesebb, mint 2 egész napot (9.00-13.00) tudunk az időjárás miatt megtartani a gyakorlati okításból, akkor  viszont pótnapot ajánlunk fel számotokra! (a pótnap csak megadott időpontra szól!)

Mit nyújtunk mi?

Minőség:
Folyamatosan törekszünk arra, hogy az oktatás minőségét javítsuk és tanítványaink igényeit kielégítve az egyik legszínvonalasabb oktatásban tudjunk részesíteni TÉGED.
Biztonság:
Oktatóink a legjobbak közül kerülnek ki, és a szigorú európai normáknak megfelelve végzik tevékenységüket, így garantálva tanulóiknak a maximális biztonságot.

Jelentkezem a tanfolyamraOktatók:
Rácz Balázs  Vezetőpilóta

Strak Dávid oktató

Oktatás Szervezés 06-70-217-28-51


Időjárás

Felhőkép

Széltérkép

Kiemelt partnereink